Strona główna forum   •  Rejestracja   •  Profil   •  Zaloguj się

Komentowany artykuł
Eksperci twierdzą, że podwyżki do końca zarżną dotkniętą już kryzysem branżę motoryzacyjną.

02.01.2009    więcej Czytaj więcej

Idź do strony: 1 | 2     « Poprzednia
Autor Wiadomość
TAD1

Ilość postów: 294
CHEVROLET
Wysłany: piątek, 09.01.2009 15:17
Jeden sportowiec też markowy zegarek dostał od gminy ... Radzę sprawdzić ten Twój , za te kilkadziesiąt ... - Natomiast co do autka , który sobie w rogu stał od czterech lat (!), to ja dziękuję . Chyba ,że w prezencie .
robertnew

Ilość postów: 0

Wysłany: piątek, 09.01.2009 19:31
Kolejny sponsorowany artykół!!! Per....enie o o kieniecznych zwolnieniach bo samochody z silnikami 2.2 l się nie będą sprzedawłay. I jakieś bzdury o pracownikach czasowych!!! Jeszcze brakuje jednej bzdury o tym, że polscy pracownicy sa mniej wydajni!!!
Ja mieszkam i pracuję za granicą. Tam nowe samochody są tansze niż w Polsce. pracownicy pracują jak w letargu i 10 razy mniej wydajnie, niz polacy. Skończcie z tymi bzdurami i powiedcie w czym rzecz jest na prawdę. Po prostu producenci chcą jak najwiecej wyciagnć!!!
TAD1

Ilość postów: 294
CHEVROLET
Wysłany: poniedziałek, 02.02.2009 14:37
Problem jest kolego w propagandzie , którą od lat ludziom do głowy ładuje się. Aby za bardzo nie domagali godziwych zarobków , adekwatnych do ich ciężkiej pracy jaką w tym kraju wykonują ,pracując niejednokrotnie po 10 i więcej godzin dziennie! - Jeden amerykanin ,co trochę już pobył w Polsce stwierdzł w jednym z wywiadów w TV , że Polacy w Polsce ryrają a nie pracują . U nas, mówił , nikt tak ciężko nie pracuje jak tutaj . U nas , mówił, jest co dwie godziny przerwa. Każdy na luzie, uśmiechnięty. Nikt nie spieszy się w pracy, każdy pracuje normalnie.
Idź do strony: 1 | 2     « Poprzednia

Skocz do:
© 2000-2012 Polskapresse Sp. z o.o. Realizacja serwisu: Gratka Technologie Sp. z o.o.