Komentowany artykuł
Czy ktos moglby mnie odeslac do wiarygodnych zrodel? Spotkalem sie z wieloma opisami dotyczacymi klasy samochodu Volvo S60. Czesc twierdzi, ze to klasa srednia wyzsza lub srednia premium inni za to, ze to po prostu klasa srednia.. Jaka jest wiec oficjalna wersja?
04.02.2010
Autor
Wiadomość
motosek
Ilość postów: 0
Wysłany: czwartek, 19.08.2010 21:40
Witam,
Przeglądając ostatnio strony www. natknąłem się na nowy społecznościowy Portal motoryzacyjny w którym za samo uczestnictwo zbierasz punkty, które wymieniasz na wiele cennych nagród.
Zobaczcie:
www.moto-friends.pl
Skocz do: Wybierz forum Wiadomości: - Aktualności - Premiery - Felietony - Filmy - Archiwum - drogowe - Wiadomości Felietony: - Aureliusz Mikos - Jerzy Iwaszkiewicz Porady: - Kupowanie nowego samochodu - Kupowanie używamego samochodu - Bezpieczeństwo - Wyposażenie - Złomowanie - Samochód zimą - Eksploatacja - Wakacje - Warto wiedzieć - Opony - Zakup Auta Przepisy: - Mandaty - Prawo jazdy - Taryfikator mandatów - Testy na Prawo jazdy - Ubezpieczenia - Warto wiedzieć - Kodeks drogowy - Przepisy - Znaki i sygnały drogowe Moto-sport: - Rajdy - Formuła 1 - Tuning - Konstrukcje - Warto wiedzieć - Wyścigi - Rallycross Motocykle: - Motocykle i skutery - Kupujemy jednoślad - Co do motocykla - Warto wiedzieć Motociekawostki: - Fascynacje - Wywiady - Relacje - Retro Fakty - Motociekawostki - Motokronika - Raporty - Rozmaitości Warsztat: - Ogólne porady - Blacharstwo i lakiernictwo - Elektryka - Mechanika pojazdowa - Stacje ASO Dyskusje o samochodach: - ALFA ROMEO - AUDI - BMW - CHEVROLET - CHRYSLER - CITROEN - DAEWOO - DAIHATSU - DODGE - FIAT - FORD - HONDA - HYUNDAI - ISUZU - JAGUAR - JEEP - KIA - LADA - LANCIA - LAND ROVER - LEXUS - MAZDA - MERCEDES-BENZ - MINI - MITSUBISHI - NISSAN - OPEL - PEUGEOT - POLONEZ - PONTIAC - PORSCHE - RENAULT - ROVER - SAAB - SEAT - SKODA - SMART - SUBARU - SUZUKI - TOYOTA - VOLKSWAGEN - VOLVO Testy: - Porównania pojazdów - Wrażenia z jazdy Hyde Park: - Luźne rozmowy