Strona główna forum   •  Rejestracja   •  Profil   •  Zaloguj się

Komentowany artykuł
Z obuwiem modnym i bezpiecznym jest trochę tak jak z bucikami dla małych dzieci. Każda mama właśnie takie wybiera dla swojej pociechy, ale dlaczego nie do prowadzenia samochodu, w którym np. wiezie swoje dziecko?

02.05.2011    autor: (ip)    więcej Czytaj więcej

Autor Wiadomość
Ramboost

Ilość postów: 0
OPEL Vectra
Wysłany: czwartek, 05.05.2011 04:35
Moja żona prowadzi samochód od zawsze w szpilkach (czyli jakichś 12 lat) i jeździ bezpiecznie. Kwestia przyzwyczajenia.

Wiadomość edytowana przez moderatora
jurekp

Ilość postów: 0

Wysłany: piątek, 06.05.2011 11:02
jeśli ktoś na co dzień chodzi w szpilkach to pewnie i samochód potrafi prowadzić w takich butach - ja bym się w tym zabił zanim bym wsiadł do auta
Ludwik1

Ilość postów: 5

Wysłany: piątek, 03.06.2011 15:34
po prostu się nie mozemy wypowiadać skoro nie wiemy jak to jest, to jest trochę jak mówienie co mi się wydaje a nie co wiem
sarah

Ilość postów: 138

Wysłany: wtorek, 28.06.2011 15:56
Ja bym nigdy nie wsiadła do auta w szpilkach, ale normalnie w nich nie chodzę. Może gdybym chodziła to jazda nie byłaby problemem?
Libertador

Ilość postów: 28

Wysłany: wtorek, 13.09.2011 10:40
Chyba żartujecie. Żeby prowadzić w szpilkach to trzeba nie mieć wyobraźni. Nie dość, że niewygodnie, mniejsza kontrola nad pedałami, to jeszcze noga może się obsunąć. W normalnych krajach kobiety szpilki noszą w biurze, a potem zmieniają buty na wygodne.
Martin32

Ilość postów: 17

Wysłany: piątek, 28.10.2011 13:14
Nom bardzo często widzę jak z samochodu wysiada kobieta w szpilkach. Ostatnio nawet instruktorzy jazdy i egzaminatorzy mówią żeby ubierać się stosowanie, bo za często Panie zakładają szpilki :)

Skocz do:
© 2000-2012 Polskapresse Sp. z o.o. Realizacja serwisu: Gratka Technologie Sp. z o.o.