Strona główna forum   •  Rejestracja   •  Profil   •  Zaloguj się

Komentowany artykuł
Kierowcy otrzymujący mandat za przekroczenie prędkości zarejestrowane przez fotoradar mogą uniknąć punktów karnych.

17.01.2012    autor: (bw) źródło: rp.pl    więcej Czytaj więcej

Idź do strony: 1 | 2     « Poprzednia
Autor Wiadomość
jad
Gość
Wysłany: poniedziałek, 23.01.2012 08:18
DLA MNIE, ROZWIĄZANIE TO ŻENADA !
driver
Gość
Wysłany: sobota, 28.01.2012 00:37
To nie jest tak do końca jak piszecie. Ja teraz dostałem zdjęcie. Mandat w wysokości 200 zł. i 4 pkt. a podczas nie wskazania kierowcy, 500 zł. Do tego mają prawo pociągnąc cię do odpowiedzialności, za ukrywanie sprawcy wykroczenia kara do 5000 zł. Natomiast wszystko to nie dotyczy aut powyżej 3,5 t. ponieważ mają one tacho, i są wstanie sobie sprawdzic kto wtedy kierował pojazdem. A tak poza tym, to otrzymałem mandat 26.01 a wypisany został 20.01. Najlepsze jest to, że decyzję o przyjęciu mandatu i przyznaniu że to ja kierowałem pojazdem, odesłałem im 24.01 I JAK SIĘ WMIEŚCIC W 7 DNIACH BY ZAPŁACIC, gdyby nie było mnie w domu jeszcze ze 2 dni, termin miną by zanim bym go odebrał. POZDRAWIAM
IZIS
Gość
Wysłany: poniedziałek, 30.01.2012 20:35
Hura!Znowu dostałam mandat od straży miejskiej!Darmozjady sprytnie się ustawili z własnym aparatem fotograficznym nieco dalej za fotoradarem.Była niedziela,zamiast do kościoła na sumę poszli na ulicę łapać JELENI.Poprzedni mandat 300zł wlepili mi za postawienie samochodu dwoma kołami na zmarzniętym trawniku w styczniu. Nie pomogło pisemne wyjaśnienie.Płać i basta JELENIU! Łatwy zarobek w imię PRAWA. Sami nagminnie łamią prawo,m.in.kopcąc papierosy w budynku użyteczności publicznej szwendając się po schodach.Smutna to prawda.KIEROWCY !PROSZĘ PILNUJCIE SIĘ.NIE DAWAJMY STRAŻY MIEJSKIEJ ZARABIAĆ NA NASZEJ CHWILOWEJ NIEUWADZE.POZDRAWIAM.
wojciech
Gość
Wysłany: środa, 21.03.2012 03:14
predkosci NIE mozna przekroczyc.
mozna przekroczyc limit predkosci!!
dziennikarzyny wracajcie do szkoly posdstawowej!!
a moze oni przekraczaja predkosc swiatla??
Idź do strony: 1 | 2     « Poprzednia

Skocz do:
© 2000-2012 Polskapresse Sp. z o.o. Realizacja serwisu: Gratka Technologie Sp. z o.o.