| Autor |
Wiadomość |
|
|
AA
Gość
|
Wysłany: wtorek, 22.11.2005 21:15 |

|
|
za jaja i powiesic jak sie jezdzi po wÓdzie
|
Anonimowy Alkoholik
Gość
|
Wysłany: wtorek, 22.11.2005 22:03 |

|
|
*Sam sie powies*
|
Jaro
Gość
|
Wysłany: środa, 23.11.2005 07:40 |

|
|
A co wtedy jak policja wkłada nasączoną bibułe i facet trzeźwy jak dziecko okazuję niby pijany jak świnia.Co wtedy mądrale??
|
Ketman
Gość
|
Wysłany: środa, 23.11.2005 08:36 |

|
|
Gdzie można kupić taki alkomat. Często dnia nastepnego pojechałbym wcześniej ale boję się że jeszcze wydmucham chociarz czuję się dobrze. Kiedyś w ramach zakładu próbowałem się dobrowolnie i na pieszo sprawdzić na komisariacie ale odmówili.
|
ted61
Gość
|
Wysłany: środa, 23.11.2005 10:47 |

|
|
Alkomaty można kupić najtaniej na Allegro, przy zakupie trzeba jednak zwrócic uwagę na to czy nie jest to jakaś tandeta. W miarę wiarygodny alkomat kosztuje ok. 200-400zł.
Mam taki alkomat, ale po kilku pomiarach poimprezowych wyszło na to,że trzeba wybrać : albo zakrapiana imprezka, albo jazda.
Pozdrowienia dla rozsądnych.
|
aa
Gość
|
Wysłany: środa, 23.11.2005 21:00 |

|
|
sam se jaja powies
|
SARNA57
Gość
|
Wysłany: czwartek, 24.11.2005 08:11 |

|
|
W szoku byłem jak na wirtualnym alkoholomierzu wyszło, że po imprezie mogę dopiero po 16-tej wsiąść do wozu. SZOK!!!!!!!
|
Tomek
Gość
|
Wysłany: czwartek, 24.11.2005 18:06 |

|
|
A ja tam sie zgadzam: za jaja i na szubienice. Albo urwać jaja. Jednak tolerancja powinna być nieco wyższa 0,4;0,5 promila. Ale tacy co wsiedli za kółko mając np 2,5 promila powinni publicznie w centrum miasta wisieć za jaja do całkowitego wytrzeźwienia czyli około 48h i jeszcze dzień dla nauczki (kobiety za co innego trzeba powisić)
|
AdamS do Tomka
Gość
|
Wysłany: czwartek, 24.11.2005 19:18 |

|
|
Masz rację chłopie! Wszyscy eurpejczycy "potrafią" w myśl przepisów jeździć mając 0,5 promila( do niedawna w niektórych krajach 0,7 promila), a my , pijacki więc zahartowany naród, nie umiemy! A dlaczego?
|
KLOP
Gość
|
Wysłany: piątek, 25.11.2005 23:18 |

|
|
ja tam jak wsiadam do tira to łykam szklaneczke octu, zawsze to bespieczniej jakby miało coś wykryć , jeszcze mi nie wykryto bo ocet zabija krew
|
mos
Gość
|
Wysłany: sobota, 26.11.2005 07:14 |

|
|
niestety przepisów nie zmienimy na bardziej liberalne ,chociaż przydało by się,jeżeli chodzi o alkomaty to myslę ,że najlepszym i najbardziej skutecznymi są nasze żony które na woń alkoholu są barziej czułe od japońskich alkomatów. Pozdrowionka
|
do klopa
Gość
|
Wysłany: sobota, 26.11.2005 20:48 |

|
|
Ten ocet to wyżarł Ci chyba już i rozum nie tylko krew. Jestem strażakiem byłem przy kilku zdarzeniach w których taki bohater jak Ty zrobił podobnie i zabił. Co wtedy na to powiesz, że jesteś niewinny a wszystko przez ocet.
|
AdamS do strażaka
Gość
|
Wysłany: sobota, 26.11.2005 21:21 |

|
|
Bez paniki! Klop to żartowniś jest!
|
woj
Gość
|
Wysłany: czwartek, 01.12.2005 16:38 |

|
|
ten klop top niezły ancymon kórde...
|
cycus
Gość
|
Wysłany: sobota, 13.05.2006 12:11 |

|
|
ja se kupilem alkomat na allegro i okazalo sie ze go trzeba skalibrowac po jakims czasie a te cwoki nie dosc ze nie napisali tego w opisie aukcji to jeszcze nie maja maszyn a kalibracja nie jest na gwarancji i malo co mnie przez to gliny nie zgarnely - na tym z allegro mialem 0 promila a na policyjnym wyszlo 0,18
za drugim razem kupilem porzadny alkomat za ponad 400 zl w firmie i tam maja cale labolatorium do kalibracji skalibrowali mi tez ten stary alkomat takze jak ktos chce byc pewny to niech kupi cos droszszego i od dobrej firmy a nie od jakis dupkow z allegro bo to g warte
|