ja przebywajac w szwecji nasłuchałem sie ze polacy sami siebie niszcza tak gadaja o nas polsce rząd nas gnoi jak tylko chce az znikniemy z planety a zostana mocniejsi to głupota jest zabranie prawa jazdy
Bartol
Gość
Wysłany: niedziela, 29.01.2012 15:42
Niech zasrane państwo da najpierw prace dla takich ludzi bo bezrobocia nie brakuje z czego ma spłacać jak komornicy idioci naliczają sobie takie odsetki ze głowa boli brakuje tylko Hitlera żeby wymordował to cale państwo co wymyślają takie głupoty
Bartol
Gość
Wysłany: niedziela, 29.01.2012 15:45
Jeszcze trochę to wejdzie takie prawo ze majtki z tyłka będą zabierać he he chory kraj i chorzy ludzie masakra
ha
Gość
Wysłany: środa, 07.03.2012 19:00
ja pracowalem w niemczech 4 miesiace pierwsza wyplata wynosila 800 euro za grudzien nie otrzymalem wynagrodzenia kolejne 2 miesiace zarobilem 2400euro po oplaceniu wszystkiego mieszkanie w niemczech w polsce rachunki i dobrowolnie loze na dziecko 300 zl moja wspaniala zona podala mnie o alimenta i chce 1200 zl miesiecznie i teraz czekam na rozprawe. samego zabezpieczenia dostala 800 zl i nie zamieza odpuscic sod nie wziol pod uwage moich zarobkow i wydatkow i odrzucil moje zazalenie mam 22 lata z zona nie jestem 7 miesiecy a juz mam 3000 tys dlugu. zona uwaza ze jak jak sie nie wywiazuje z zabezpieczenia to ona mnie nie wpusci na widzenia i nie da mi dziecka moi rodzice juz nie widzieli dziecka 7 miesiacy aktualnie jestem bezrobotny i nie mam z czego placic w niemczech mi nie wyszlo. polskie prawo jeste chore gdyby nie moi rodzice teraz mieszkal bym pod mostem.