Eksploatacja samochodu kosztuje coraz więcej, więc nikogo nie dziwi, że kierowcy coraz chętniej zaglądają do nieautoryzowanych serwisów i zakładają „podróbkowe” części zamienne.
Co za bzdury pan wypisuje "zderzak pełni funkcję ozdobną" ??!! Gdyby pan miał jakiekolwiek pojęcie o motoryzacji to wiedziałby pan, że zadaniem zderzaka jest pochłonąć energię uderzenia (do 5km/h) bez zniszenia pozostałych elementów pojazdu.
inz.emigrant
Gość
Wysłany: poniedziałek, 22.05.2006 09:46
hehe wszyscy w miare wyksztalceni i w miare inteligentni wyjezdzaja, wiec nawet stanowiska reporterow sa obasadzane z lapanki spod budki z piwem.
burak polski
Gość
Wysłany: poniedziałek, 22.05.2006 09:52
Ja to kupuje na Słomczynie pod Warszawą . Tam majom kradzione i bardzo dużo oszczendzam . Zaraz po porannej mszy świentej pendzem kupować do mojej lymuzyny z zachodu kradzione czenści ,bo co by se pomyślał sunsiad jakbym kupił te czenści w hurtowni ? Powiedziałby żem frajer ,a ja zresztom chce sobie zaoszczendzić i kupić nowom kamerem Sony ,bo jadem z mojom żonom na wczasy do Afryki . Zresztom ja zawsze wyżej srauem niż dupe miałem . O i zawsze głosujem na populistów i socjalitów ,bo to równe chuopy som .
S-mi
Gość
Wysłany: poniedziałek, 22.05.2006 11:02
Dokładnie, najtańszy zderzak potrafi pęknąć po zderzeniu z muchą.
swój chłop
Gość
Wysłany: wtorek, 06.06.2006 19:42
a jo myśla tak, ze stemi zamiennikami, to je jak sbabami, jak sie udo, to bydziesz zadowolony, a jak se marnie trafisz, to bida kurna, nic dobrego. i soszczedności sie dwa wydatki robia, cza mieć oko, by jak wróbel na końskie gowno sie nie dać złapać. ale nie godom, ze zamieniki złe są, bo złe nie są, ino zeby jesce mieć scęście i w ogóle.
radźcie se.
fachowiec
Gość
Wysłany: poniedziałek, 23.01.2012 21:41
Monroe dobrej jakości amortyzatorem? wolne żarty..
nie dosyć, że kiepska jakość, to jeszcze nawet przy oczywistej winie producenta nie masz co liczyć na uwzględnienie reklamacji..
Firma zalewa rynek gównianym towarem i nie bierze za niego żadnej odpowiedzialności..
Zdecydowanie lepiej kupić amortyzatory kyb czy delphi.. cena porównywalna, ale jakość zdecydowanie lepsza od szajsu z monroe'a