| Autor |
Wiadomość |
|
|
SoterBur
Ilość postów: 195
|
Wysłany: piątek, 15.02.2008 07:29 |

|
|
NIESTETY! CODZIENNIE OD POWIADOMIENIA,IZ ZNAM SPOSOB BY ZLODZIEJSKIEJ KOMUNIE ue I POKOMUNIE pL NIE PLACIC NIC- MAM KILKANASCIE ZAPYTAN O TO!zNUDZILO MI SIE WYSYLANIE KOPII KAZDEMU!Wiec musze tutaj napisac o co chodzi!???
POjazd zakupiony w USA ( najlepiej nowy)jest zArejestrowany w USA na kogos + nabywce polskiego!I zostaje przywieziony do POkomuny PL!gdzie sie go ubezpiecza!Kosztuje POdatek od zakupu w USA kilkaset $ ubezp na 1- mc na czas przewozu w LLoydzie,oraz 30$ rejestracjia!Zakupu dokonuje sie w Stanie gdzie nie obowiazuje PRZEGLAD TECHNICZNY- kazdego rokui.Np. w SC!
cdn
|
SoterBur
|
Wysłany: piątek, 15.02.2008 07:37 |

|
|
Ja wozilem moim bliskim sam. PKSem,wiec kontener 24 stopowy do Gdyni z Charleston w SC kosztowal 2K$!Ale sa POdobno tansze te uslugi z NYC ect!Oczywiscie POjazd bedzie mial co roku odnawiana rejestracje za ca 28$ i placony POdatek od nieruchomosci= rozny w roznych Stanach! najdrozej jest w Californi - komuszej,Mass,NYC itp- najtaniej w Stanach Polud Wsch Wybrz!Sam w POkomunie nie podlega zadnym przegladom -homolopgacji itp.gdyz jest on tutaj tymczasowo jak z CD czy businessu US!Od sprzedaz nie wchodzi w rachube bo nowy wlasciciel bedzie placic wszystko -z clem!Jest TO TYLKO dla Ciebie!POtem?
|
SoterBur
|
Wysłany: piątek, 15.02.2008 07:44 |

|
|
Mozesz go wyrzucic - sprzedac mafi ruskiej ( jak ja)za kilka tys zl itd!Dlatego radze zakup nowego - co bedzie mniej kosztowac i zadnych problemow techn.niz 2-letni!Pzreceny zwlaszcza drogich modeli sa ogromne u schylku ROKU SAMOCH ( przed 1 sierpnia 2008- gdy zacznie sie rocznik 2009)!Oczywiscie sam amer i japonskich !Niesprzedane buble szwanzkie zabiera sie do komuny UE i tam niby taniej spzredaje sie frajerom!Nowy dbany wystarczy na 6-8 lat a Pozniej? sei zobaczy co UE wymysli by zablokowac i te sciezke!
Powodzenia !
WB-von Prossen
Cwaniaczki i POkomuchy -VERBOTEN!
|
baker1p1
Ilość postów: 0
|
Wysłany: wtorek, 19.02.2008 07:47 |

|
|
Wysylam auta z USA.Pobije kazda oferte konkurencji.Wszystkie marki.Znajdziecie mnie w Gratka.pl.CHICAGO AUTO (ZAGRANICA)
|
SoterBur
|
Wysłany: sobota, 01.03.2008 11:16 |

|
|
jak zaznaczylem:NIE ZADAJE SIE Z ZADNYMI SZWANZOWDUPKAMI= wiec nie udzielam zadnych info POkomuchom itp bydelku szwanzolubnemu-czerwiowemu +!
Nie pisac do mnie - holoto szwanzoglupna!
wam niech POmagaja tow bunze, jAdzie i POdobna POstpowa holota z tutejszych towarzyszy!
|
radzio0001
Ilość postów: 76
|
Wysłany: sobota, 15.03.2008 17:46 |

|
|
gosciu jestes zwyklym cieciem ktory uwaza sie za kogs lepszego bo udalo mu sie wcisnac w kolejke w ambasadzie po wize, na lotnisku pewnie nie wiedziales jak powiedziec po angielsku jaki jest twoj cel wyjazdu ale jakos sie udalo. Teraz mieszkasz w usa i myslisz ze kozak jestes, hehe dla mnie jestes zwykly ciec, nie poradziles sobie tutaj to poszedles na latwizne i co? emigracja! matol bez perspektyw! wsadz sobie w tylek te amerykanskie gowno, nie dziwie sie ze macie tam tak wielke silniki, ktory europejski miejscki samochod uciagnalby te wasze wielkie spasione dupy?! pzdr leszczu
|
mke
Ilość postów: 2
|
Wysłany: poniedziałek, 07.07.2008 23:07 |

|
|
Wszystkich zainteresowanych kupnem aut w Stanach zapraszam na http://www.szopuj.pl jesli nie znajdziesz dla siebie ciekawej oferty zawsze mozesz zapytac o wycene przy sprowadzeniu za pomoca ogłoszenia dla Twojego konkretnego przypadku, nic nie kosztuje a mozna zyskac.
|
misza666
Ilość postów: 0
|
Wysłany: środa, 06.01.2010 14:30 |

|
|
Zapraszam wszystkich zainteresowanych tematem sprowadzenia auta z USA do nas na usaukcje.pl Znajdziecie tam wszystkie informacje na temat kosztów jakie trzeba ponieść sprowadzając auto z USA.
Znajdziecie tez ceny nowych i używanych aut i wtedy dowiecie się ile trzeba oddac haraczu dla naszego kochanego Państwa. Pomagamy abyś mniej zapłacił. Posiadamy również możliwość finansowania zakupów w Usa dla naszych klientów.
Sprowadzamy również łodzie motorówki quady samoloty helikoptery sprzęt budowlany i pojazdy campingowe.
Wszystko na jednej stronie www. Zapraszamy usaukcje.pl
|