Strona główna forum   •  Rejestracja   •  Profil   •  Zaloguj się

Komentowany artykuł
Niewielu klientów komisów samochodowych wie, że auto, które zepsuje się na drugi dzień po zakupie, można reklamować.

14.08.2006    autor: Jan Nowicki    więcej Czytaj więcej

Idź do strony: 1 | 2 | 3     « Poprzednia
Autor Wiadomość
betty31

Ilość postów: 0

Wysłany: poniedziałek, 29.03.2010 15:47
nie byłabym taka pewna, że jest sprawa w sądzie, ponieważ działąlnosc gospodarcza NIE podlega pod ochronę danych osobowych. Więc niby dlaczego do sądu? a wolnośc wypowiedzi też w Polsce jest. Ja się rozeznam jak to ugryźć bo mnie tak komis wkurzył ze nie daruję.
michalik80

Ilość postów: 2

Wysłany: czwartek, 28.07.2011 15:06
Zawsze są komisy bardziej pewne. Na przykład takie przy dilerze. Sam kupiłem w takim auto w warszawie przy płowieckiej. Nie tam, że jakieś kilkuletnie, ale 2 letnie z naprawdę niewielkim przebiegiem. Może cena nie była najniższa, ale tez nie była też zawyżona. Auto jak do tej pory się sprawdza. Miejsce polecił mi znajomi i dobrze bo jestem zadowolony
Libertador

Ilość postów: 28

Wysłany: wtorek, 13.09.2011 10:35
Komis komisowi nie równy. Znajoma kupiła passata kradzionego w Niemczech. W komisie. Potem miała same kłopoty.
arturro
Gość
Wysłany: poniedziałek, 19.12.2011 21:37
witam.ja sprzedałem auto seat toledo 2005r z przebiegiem220tyś d.godkowi z rybnika za cenę dużo tańszą jak rynkowa a on teraz chce żebym zszedł z ceny w imię rękojmi 5tys zł.podał mnie do sądu .jak ktoś miał z nim doczynienia niech coś napisze.w ogłoszeniach pisze że jak masz coś taniego to dzwoń gotówka od ręki.wyłudzacz i oszust jest.uwaga na niego.pozdr.
Andrzej
Gość
Wysłany: czwartek, 05.01.2012 12:54
AUTO -MARCEL Wołowice pod Krakowem. Ford Galaxy mk 3 z 2007 140 000 km - auto po sprawdzeniu na miejscu wyglądało ok. Pojechaliśmy do serwisu forda i wyszło, że ma niewykasowane błędy przy 192 000 km, po zdjęciu osłony silnika leje się z intercoolera, i wszędzie tam, gdzie nie dotarł karcher. Ocena mechanika - auto ma przejechane powyżej 250 000 km. Dobrze że straciłem tylko 300 zł na sprawdzenie a nie ponad 40 000 na drugi dzień dzwonię do gościa żeby oddał za serwis, a on na to: "że ma mnie w dupie" :). GRATULUJĘ
raf80
Gość
Wysłany: środa, 15.02.2012 22:47
historie jakich tysiąc:)komisy sprzedają to czego "oczekują" klienci tzn.nie bity,mały przebieg,prawie nowy i oczywiście za okazyjną cenę:) a co robi typowy polak któremu pada furak?sprzedaje go,ale za to kupując następnego "oczekuje" cudu
Idź do strony: 1 | 2 | 3     « Poprzednia

Skocz do:
© 2000-2012 Polskapresse Sp. z o.o. Realizacja serwisu: Gratka Technologie Sp. z o.o.