Strona główna forum   •  Rejestracja   •  Profil   •  Zaloguj się

Komentowany artykuł
Jest nie do pojęcia, ile pomysłów może się zmieścić w głowach urzędników i posłów.

31.10.2006    autor: Aureliusz Mikos    więcej Czytaj więcej

Autor Wiadomość
galgan25

Ilość postów: 3
HONDA accord
Wysłany: wtorek, 31.10.2006 12:10
to sie juz w pale nie miesci!!! juz i tak teraz place za paliwo jak za mokre zboze to jeszcze beda myto pobierac???!!! niedlugo wprowadza podatek od oddychania!!! a mialo to byc tanie panstwo. Panie Aureliuszu brawo! trafny tytul. Lepiej jednak zeby posel nie myslal, niewazne czy jest z prawicy czy lewicy.
tomek1

Ilość postów: 0

Wysłany: wtorek, 31.10.2006 12:19
Oni pod słowami "tanie państwo" rozumieją, że to dla pOSŁÓW jest tanie a nie dla podatników!
Maryan

Wysłany: wtorek, 31.10.2006 22:12
Sondaż:
Czy przygłupów do Polski się importuje??
odpowiedzi:
a/ TAK (opadli razem z pyłem czernobylskim)
b/ NIE (sami się rodzą tzn.sami ich wybieramy)
Lukeathome

Wysłany: środa, 01.11.2006 00:23
Ja uważam ze czy myto czy nie myto poseł POWINIEN płacic od litra moczu i grama kału zostawionego w sejmowych toaletach odpowiednio 10 zł oraz 30 (bo trudniej umyc), Mysle ze to przemnożone przez 460 x 22 x 12 x ilosci to pokryłoby zapotrzebowanie na becikowe + PKP. Benzyne zostawcie w spokoju bo bede nawoływać o nie jezdzenie autem gdy nie trzeba. Wydaje na paliwo rocznie około 12 tys. Jakby to przemnozyc przez 30 mln aut to wychodzi duzo. Uważajcie co robicie, niedlugo sami tu zostaniecie....
Krychaj

Ilość postów: 5

Wysłany: środa, 01.11.2006 16:11
swietnie jak cos sie sypie to w benzynke - po co ma byc tania. Badzmy panstwem zacofanym po co nowoczesnym. Przesiadzmy sie na riksze i wozy drabiniaste. Czy oni naprawde nie rozumieja ze sprawny transport to rozwoj gospodarki? a u nas kazdy kazdy chce ten transport zabic przez podwzyki paliw, dziurawe drogi, brak autostrad itp. Mamy juz 17 lat demokratycznych rzadow i co? przynajmniej 10 lat strat ze punktu widzenia tranzytu - kierowcy ktorzy mogli jechac przez Polske a nie pojechali. A strat w naszej infrastrukturze juz nie wspomne (sypiace sie domy, wybite ulice miast itp - brak obwodnic).
Ramboost

OPEL Vectra
Wysłany: środa, 01.11.2006 16:53
Właśnie z powodu kompletnej głupoty i zapatrzenia we własny pępek naszej ekipy rządzącej jestem na emigracji zarobkowej i nie mam najmniejszego zamiaru wracać do tego chorego kraju, jakim teraz jest Polska.
Bardzo mi przykro, ale nie wracam, dopóki trwa okres ochronny na ptactwo, w szczególności kaczki... :/
tomas

Ilość postów: 1

Wysłany: sobota, 04.11.2006 23:55
Otórz to,z paliwa miały być drogi-nie ma,teraz z paliwa reanimacja PKP-też się nie uda i dodać do tego podwyżkę OC,na ofiary wypadków-co powinni zapłacić ci którzy te wypadki ciągle powodują.Jak tu żyć?Jakoś nie spowodowałem wypadku odkąd jeżdże a podwyżkę mam zapłacić,a ten co powoduje je nagminnie też zapłaci ale też 1 raz,czy to sprawiedliwe?Oj,możnaby podyskutować długo,ale po co się denerwować.Pozdrawiam życząc poprawy tych wszystkich sytuacji,ale czy dojdzie do poprawy choćby jednej z nich?
Wioleta

Wysłany: niedziela, 14.01.2007 00:43
Słów brakuje,a gdyby nawet nie brakło słów to narzekaniem nic nie zmienimy.Pozostaje nam cierpliwie czekać.Najlepiej za granicą i wierzyc że jaki cud się zdarzy?Bo Polak to bestia wierząca.
TAD1

Ilość postów: 294
CHEVROLET
Wysłany: niedziela, 19.10.2008 13:50
Nie rozumię ,co oznacza opłata paliwowa ? -Jak na razie podatek drogowy kierowcy płacą przy zakupie paliwa , gdzie już jest wliczony . Im kto więcej jeździ ,tym płaci większy podatek. Kiedyś wszyscy płacili jednakowo , co było niesprawiedliwe. Teraz kombinują nowe haracze. Gdzie my żyjemy ? - Na Sycyli ?
garlic89

Ilość postów: 13

Wysłany: wtorek, 17.02.2009 10:56
Poseł-zabierzmy pierwszą literę. Zostanie oseł
Ernestoo

Ilość postów: 12
Moje auto:
HYUNDAI Accent
Wysłany: wtorek, 17.02.2009 14:33
opłat paliwowych w cenie benzyny jest już przecież tyle że to się w pale nie mieści

---
Życie to śmiertelna choroba
TAD1

Ilość postów: 294
CHEVROLET
Wysłany: piątek, 20.02.2009 00:24
Paliwo drogie , bo każdy łapę wyciąga.
anonim12345

Ilość postów: 23

Wysłany: poniedziałek, 20.04.2009 21:14

Skocz do:
© 2000-2012 Polskapresse Sp. z o.o. Realizacja serwisu: Gratka Technologie Sp. z o.o.