| Autor |
Wiadomość |
|
|
galgan25
Ilość postów: 3
|
Wysłany: wtorek, 31.10.2006 12:10 |

|
|
to sie juz w pale nie miesci!!! juz i tak teraz place za paliwo jak za mokre zboze to jeszcze beda myto pobierac???!!! niedlugo wprowadza podatek od oddychania!!! a mialo to byc tanie panstwo. Panie Aureliuszu brawo! trafny tytul. Lepiej jednak zeby posel nie myslal, niewazne czy jest z prawicy czy lewicy.
|
tomek1
Ilość postów: 0
|
Wysłany: wtorek, 31.10.2006 12:19 |

|
|
Oni pod słowami "tanie państwo" rozumieją, że to dla pOSŁÓW jest tanie a nie dla podatników!
|
Maryan
|
Wysłany: wtorek, 31.10.2006 22:12 |

|
|
Sondaż:
Czy przygłupów do Polski się importuje??
odpowiedzi:
a/ TAK (opadli razem z pyłem czernobylskim)
b/ NIE (sami się rodzą tzn.sami ich wybieramy)
|
Lukeathome
|
Wysłany: środa, 01.11.2006 00:23 |

|
|
Ja uważam ze czy myto czy nie myto poseł POWINIEN płacic od litra moczu i grama kału zostawionego w sejmowych toaletach odpowiednio 10 zł oraz 30 (bo trudniej umyc), Mysle ze to przemnożone przez 460 x 22 x 12 x ilosci to pokryłoby zapotrzebowanie na becikowe + PKP. Benzyne zostawcie w spokoju bo bede nawoływać o nie jezdzenie autem gdy nie trzeba. Wydaje na paliwo rocznie około 12 tys. Jakby to przemnozyc przez 30 mln aut to wychodzi duzo. Uważajcie co robicie, niedlugo sami tu zostaniecie....
|
Krychaj
Ilość postów: 5
|
Wysłany: środa, 01.11.2006 16:11 |

|
|
swietnie jak cos sie sypie to w benzynke - po co ma byc tania. Badzmy panstwem zacofanym po co nowoczesnym. Przesiadzmy sie na riksze i wozy drabiniaste. Czy oni naprawde nie rozumieja ze sprawny transport to rozwoj gospodarki? a u nas kazdy kazdy chce ten transport zabic przez podwzyki paliw, dziurawe drogi, brak autostrad itp. Mamy juz 17 lat demokratycznych rzadow i co? przynajmniej 10 lat strat ze punktu widzenia tranzytu - kierowcy ktorzy mogli jechac przez Polske a nie pojechali. A strat w naszej infrastrukturze juz nie wspomne (sypiace sie domy, wybite ulice miast itp - brak obwodnic).
|
Ramboost
|
Wysłany: środa, 01.11.2006 16:53 |

|
|
Właśnie z powodu kompletnej głupoty i zapatrzenia we własny pępek naszej ekipy rządzącej jestem na emigracji zarobkowej i nie mam najmniejszego zamiaru wracać do tego chorego kraju, jakim teraz jest Polska.
Bardzo mi przykro, ale nie wracam, dopóki trwa okres ochronny na ptactwo, w szczególności kaczki... :/
|
tomas
Ilość postów: 1
|
Wysłany: sobota, 04.11.2006 23:55 |

|
|
Otórz to,z paliwa miały być drogi-nie ma,teraz z paliwa reanimacja PKP-też się nie uda i dodać do tego podwyżkę OC,na ofiary wypadków-co powinni zapłacić ci którzy te wypadki ciągle powodują.Jak tu żyć?Jakoś nie spowodowałem wypadku odkąd jeżdże a podwyżkę mam zapłacić,a ten co powoduje je nagminnie też zapłaci ale też 1 raz,czy to sprawiedliwe?Oj,możnaby podyskutować długo,ale po co się denerwować.Pozdrawiam życząc poprawy tych wszystkich sytuacji,ale czy dojdzie do poprawy choćby jednej z nich?
|
Wioleta
|
Wysłany: niedziela, 14.01.2007 00:43 |

|
|
Słów brakuje,a gdyby nawet nie brakło słów to narzekaniem nic nie zmienimy.Pozostaje nam cierpliwie czekać.Najlepiej za granicą i wierzyc że jaki cud się zdarzy?Bo Polak to bestia wierząca.
|
TAD1
Ilość postów: 294
|
Wysłany: niedziela, 19.10.2008 13:50 |

|
|
Nie rozumię ,co oznacza opłata paliwowa ? -Jak na razie podatek drogowy kierowcy płacą przy zakupie paliwa , gdzie już jest wliczony . Im kto więcej jeździ ,tym płaci większy podatek. Kiedyś wszyscy płacili jednakowo , co było niesprawiedliwe. Teraz kombinują nowe haracze. Gdzie my żyjemy ? - Na Sycyli ?
|
garlic89
Ilość postów: 13
|
Wysłany: wtorek, 17.02.2009 10:56 |

|
|
Poseł-zabierzmy pierwszą literę. Zostanie oseł
|
Ernestoo
Ilość postów: 12
Moje auto: HYUNDAI Accent
|
Wysłany: wtorek, 17.02.2009 14:33 |

|
|
opłat paliwowych w cenie benzyny jest już przecież tyle że to się w pale nie mieści
--- Życie to śmiertelna choroba
|
TAD1
Ilość postów: 294
|
Wysłany: piątek, 20.02.2009 00:24 |

|
|
Paliwo drogie , bo każdy łapę wyciąga.
|
anonim12345
Ilość postów: 23