| Autor |
Wiadomość |
|
|
Adam B.
Gość
|
Wysłany: środa, 08.06.2005 16:52 |

|
|
To ładnie mnie Link4 przekręciło - powiedziano mi, że nie przysługuje mi auto zastępcze, ponieważ nie prowadzę działalności gospodarczej.....
|
QLA
Gość
|
Wysłany: czwartek, 09.06.2005 22:18 |

|
|
Stary, wszystkie ubezpieczalnie w ten sposób funkcjonują,wiem coś o tym, pracuję w jednej z nich. Też mi się to nie podoba :((
|
Krzys
Gość
|
Wysłany: piątek, 10.06.2005 10:17 |

|
|
z OC mozna sie domagac kwot naprawde wysokich-to nie nowość. W razie wątpliwości służe pomocą prawną na e-maila ksys5@wp.pl.
Pozdrawiam
|
ofir
Ilość postów: 19
|
Wysłany: czwartek, 26.05.2011 11:57 |

|
|
Temat już dawno zapomniany. A ja chciałem napisać, że właśnie ostatnio szukałem informacji bo miałem stuknięte autko. Szukałem i szukałem a ubezpieczyciel powiedział mi, że jak że jestem osobą prywatną to auto mi się nie należy. Ale dzięki jakimś wypowiedziom z forów udałem się do Sixta i tam bez żadnych problemów dostałem auto mimo, że nie prowadzę działaności gospodarczej. Przy okazji dowiedziałem się, że ubezpieczyciele mówią tak każdemu - no bo ich to tylko kosztuje. No ale chciałem powiedzieć, żebyście pamiętali, że macie takie prawo i nie dali się zwieść. Pozdrawiam.
|
jaro14
Ilość postów: 0
|
Wysłany: sobota, 15.10.2011 00:53 |

|
|
Wszystko prawda. Tylko nie polecam firmy sixt. U nich auto dostajesz tylko na 3 tygodnie i ani dnia dłużej. Najlepsi w tej dziedzinie sa emirent.pl.
|
Alex
Gość
|
Wysłany: środa, 21.12.2011 14:40 |

|
|
Najlepsi? No ja się tu nie zgodzę. Miałem niewątpliwą przyjemność. I według mnie ta firma to jedynie nieprofesjonalni pracownicy, co wiązało się z bardzo niską jakością obsługi. Samochodom tej firmy też można zarzucić kilka rzeczy - zarówno jeśli chodzi o wybór jak i ich stan techniczny. Ja odradzam ale widać gusta są różne i niektórzy jak pan jaro14 lubią tego rodzaju niezbyt wysoki standard.
|
Marko
Gość
|
Wysłany: sobota, 18.02.2012 11:02 |

|
|
Kłamstwo powyżej!!!! Co chcesz od stanu technicznego oszuscie firmy Emirent? Kłamiesz w każdym zdaniu. Jeżeli przyjemnośc niewątpliwą miałeś to po co piszesz bzdury?
Firma Emirent The Best jezdzilem autem od nich miesiąc i zarówno obsługa jak i samochód OK. Pozdrowienia dla Emirent.
|