Strona główna forum   •  Rejestracja   •  Profil   •  Zaloguj się

Komentowany artykuł
W fabryce w Tychach wyprodukowano przez trzy lata przeszło 775 tys. samochodów Fiat Panda, a zakłady otrzymały Europejską Nagrodę Jakości, co w przemyśle motoryzacyjnym zdarza się rzadko.

20.11.2006    autor: Jerzy Iwaszkiewicz    więcej Czytaj więcej

Autor Wiadomość
juniores

Ilość postów: 0

Wysłany: poniedziałek, 20.11.2006 08:37
czy punto II to udany model okaże sie za 5-10 lat
tomas

Ilość postów: 1

Wysłany: wtorek, 21.11.2006 10:21
Właśnie,okaże się.Też nie mam przekonania do Fiatów,nie mówiąc już o Alfach i Lanciach.Jedynie Punto 1 jakoś mi przypadło do gustu, P2 to już nie to ale Grande to znów ładna zabaweczka.Co do spraw technicznych,to dokładnie jest tak że bywają awaryjne,a części nie są za tanie.Oby się to zmieniło.

Ilość postów: 173
Moje auto:
MITSUBISHI Montero92/kawa 04-Vulcan 750cc
Wysłany: sobota, 16.12.2006 15:33
W UE przyznaje sie komunistycznie- postepowo nagrody za "jakosc"-swojej tandety- ktora maja Japce!
Widac jak daleko w UE i POstprl= do kapitalizmu- skoro konkurencja lepszych jeszcze nie wyeliminowala takiego dziadostwa( zamiast tego daje im "nagrody"!!he!he!takim ,jak FIATY,Renaulty,VWageny ect!!
he!he!jesli bumelanctwo komusze POstprlne- zsluguje na NAGRODE UE- to jaki Scheisse musza robic pozostali...??

volksmagel
Wioleta

Wysłany: sobota, 13.01.2007 23:54
Jedyne na czym mozna oko zawiesić,to Ferrari.Aha kawę Włosi też mają świetną.Reszta to wielkie nic.Cały śwat się śmieje z Fiata.Mogli nas tym paść za komuny ile wlezie,ale kto teraz normalny kupuje Fiata,chyba tylko jakiś snob,który choc raz w życiu chce zdzierać folię własnymi rękami.Ja za takie pieniądze kupiłem rasową brykę i nie narzekam.
bod1

Wysłany: środa, 31.10.2007 12:33
Nie rozumiem ludzi krytykujących Fiata! Każdy jeździ tym na co go stać. Myślę, żę rozsądniejszym wyborem jest mniejszy i nowy Fiat niż niewiadomego pochodzenia szrot sprowadzony z zachodu. Żal mi tych naiwnych ludzi któży myślą, że kupili 8 letnie w "idealnym stanie" auto z przebiegiem 80 tyś i ks. serwisową. Sporo osób w naszym kraju kupuje samochód przede wszystkim po to aby pochwalić się przed sąsiadem lub w drodze do kościoła poczyć się jak ktoś "lepszy" mijając idących piechotą. Pozdrawiam właścicieli Fiatów!
gregor79

Wysłany: czwartek, 29.12.2011 21:55
Fiat - piękno zewnętrzne oraz solidność wykonania wewnątrz. Bardzo dobre silniki i zawieszenie. Czy trzeba coś jeszcze dodawać?
samochodziarz
Gość
Wysłany: poniedziałek, 02.01.2012 17:58
Przecież te auta już są dobrą chwilę na rynku i gdyby nie było dobre jakościowo/awaryjne to już byśmy dawno wiedzieli.

A tak to słychać tylko krzyki właścicieli VW, którzy nigdy z Fiatem nie mieli nic wspólnego.

Skocz do:
© 2000-2012 Polskapresse Sp. z o.o. Realizacja serwisu: Gratka Technologie Sp. z o.o.