Strona główna forum   •  Rejestracja   •  Profil   •  Zaloguj się

Komentowany artykuł
Kierowcy z prawami jazdy kategorii D i C, którzy zamierzają pracować w firmie transportowej, będą musieli odbyć specjalne szkolenia. To jeden z efektów wejścia w życie nowelizacji ustaw o transporcie drogowym i ruchu drogowym.   Zgodnie z nowymi przepisami tzw. kwalifikacja wstępna,...

03.01.2007    autor: (mp)    więcej Czytaj więcej

Autor Wiadomość
Maryan

Ilość postów: 0

Wysłany: czwartek, 04.01.2007 07:28
Dodać do tego należy,że będzie to koszt 4tys. złotych.Bardzo dobry pomysł.To oznacza,że po 2008 roku nie będzie już w Pajacowie(tzn, IV RP)żadnych kierowców.A towary będą rozwozili Mongołowie na swoich osiołkach(otwarcie rynku na tanią siłę niewolniczą).Zanosi się na niezłą egzotykę.
Tylko... dlaczego - tylko 4tys ??. Przecież może lepiej 9900zł i to co roku a nie co pięć lat?
Maryan

Wysłany: czwartek, 04.01.2007 07:33
A co z prawkami A,B?Tu też można by po cichu już myśleć jak tu okraść kierowców.Przecież to parę milionów kieszeni do opróżnienia!
Emerytom i inwalidom też dowalić za wiek i dolegliwości!Normalnie to jest pełno kasy na ulicach...tylko brać!
Akademia głupich kroków trwa!
MaciejCiszewski

Wysłany: piątek, 05.01.2007 12:50
Witam. Zacząłem niedawno kurs prawa jazdy kat C. Niestety jestem zielony w wymaganiach pracodawców i przepisach. Z tego co się orietuje żeby pracować w firmie transportowej będę musiał zrobic jakieś świadectwo kwalifikacji. tu sie pojawiaja moje pytania:
1 gdzie sie robi takie świadectwo.
2 ile kosztuje
3 jak dlugo sie je robi
4 te same pytania mam do kategorii D którą ro też będę robił.
5 jak te zmiany z artykułu dotyczą mnie. Prawko napewno zrobie przed tym 2008 r.

Bardzo prosze u rozjaśnienie mi tych zagadnień. Ciężko mi zdobyc jakieś pewne i pełne informacje. Dziękuje
darek63

Ilość postów: 2

Wysłany: wtorek, 20.02.2007 20:42
Najnormalniesze sięganie do kieszeni kierowców po raz kolejny. Oni zapłacą bo nie mają innego wyjścia. Normalna kradzież w majestacie prawa.
polkurs

Wysłany: piątek, 12.06.2009 12:51
ZAPRASZAMY NA KWALIFIKACJĘ WSTĘPNĄ do kat.:D 16 czerwca godz 9 i szkolenia okresowe do kat.:D 29 czerwca godz 9. Bliższe informacje www.polkurs.pl, bądź telefonicznie 024 262-66-60, 0602-612-285. ZAPRASZAMY!!
TAD1

Ilość postów: 294
CHEVROLET
Wysłany: środa, 24.06.2009 22:38
O ! - Już drzwi otwierają ...
honda88

Wysłany: środa, 07.04.2010 15:30
ja się zapisałem na szkolenie okresowe kierowców w EUREDUSIE w Dąbrowie Górniczej, bo mają w kwietniu 15% rabatu więc warto. www.euredus.pl
honda88

Wysłany: piątek, 23.04.2010 22:52
Uważajcie na szkolenia podejrzanie tanie, bo to nie warte żadnych pieniędzy! Byłem na takim szkoleniu i polegało ono na przeklikiwaniu i czytaniu slajdów przez pana, bez żadnych komentarzy i wyjasnień. Nie zapamiętałem większości, bo nikt nam tego nie wyjaśnił i nie omawiał. Koszmar! Nie tak powinno się szkolić kierowców jeśli chce się poprawić coś w tym kraju!
honda88

Wysłany: środa, 05.05.2010 02:22
Ze szkolenia okresowego w Euredusie jestem zadowolony:)pełen profesjonalizm. Współczuje ludziom, którzy skończyli kursy w innych placówkach nie oferujących pełnego szkolenia tak jak być powinno;/
niki440
Gość
Wysłany: poniedziałek, 09.01.2012 20:10
Dlaczego nie kierują profesorów i innych magików,na szkolenia co pięc lat tylko uwzieli się na kierowców,a może inżynierów od dróg na szkolenie za 5 000 co roczek,i tych co wymyślają te bzdurne przepisy,może niewidomych jak używać białą laskę?,inwalidów na obsługę wózkow,itd.,,magistry ile forsy można wyciągnąć.

Skocz do:
© 2000-2012 Polskapresse Sp. z o.o. Realizacja serwisu: Gratka Technologie Sp. z o.o.