| Autor |
Wiadomość |
|
|
driwer
Ilość postów: 0
|
Wysłany: środa, 07.02.2007 15:38 |

|
|
gdyby benzyna nie byla az takl droga a ceny w salonach kosmiczne to kto wie....ciekawa propozycja
|
traktorzysta
|
Wysłany: środa, 07.02.2007 16:37 |

|
|
W USA za 150 000 zł mamy Audi A4 3.2 quattro ,automat ,bixenony ,Bose ,navi ,skóra ,podgrzewane fotele z pamięcią itd. . W Polsce ten zestaw będzie kosztował 300 000 zł . Tak to już jest z socjalistycznymi rządami jakie obecnie mamy - zabierają obywatelom i nic nie dają w zamian .
|
tomek1
|
Wysłany: środa, 07.02.2007 21:20 |

|
|
Do traktorzysta: ponad 50% ceny z cennika to podatki!
Np. sprowadzając auto super-sportowe warte np. 3.000.000 zł to osoba sprowadzająca lata ze wszystkimi papierami a za to dodatkowo każą Ci zapłacić drugie tyle podatków i akcyzy. Nie ma to jak kradzież w biały dzień pod ochroną prawa! Udział procentowy powinien być zniesiony za stałą rzeczywistą wartość transakcji/operacji!
Podobnie rzecz się ma do pojazdów w salonach!
|
SoterBur
Ilość postów: 195
|
Wysłany: piątek, 28.12.2007 15:14 |

|
|
to wprawdzie nie jest 4x4 ani AWD a jedynie 4WD- samoczynnie=sterowane komputerem dolaczanie tylniej osi ( jak w wielu innych markach: honda,ford-mazda,toyota itd)ale widac ze szwanze sie szybko ucza i w try miga nasladuja Hameryke=de facto Japcow na rynku amer.I choc nie ma mowy by ich quatro chocby w przyblizeniu spelnialo wymogi AWD jest to jednak znacznie lepsze niz 2WD.KLASA PRIMIUM- to de facto S-Klasse czy tez Luxury Class wiec tutaj wszystkie firmy maja juz tylko z napedem AWD czy tez zblizonym.Wkrotce nawet srednia i compact rowniez bedzie wyposazona w ten chocby 4WD naped !
|
SoterBur
|
Wysłany: piątek, 28.12.2007 15:25 |

|
|
Panie Tractorowiec! A4 quatro nie jest classa nawet srednia a jedynie Compact a tutaj pisza o klasie 'PRIMIUM' czyli to co w USA jest:Lexus,Acura
|
SoterBur
|
Wysłany: niedziela, 13.01.2008 08:34 |

|
|
Do traktorzysta: ponad 50% ceny z cennika to podatki!
Podobnie rzecz się ma do pojazdów w salonach!
=======SBur===> he!he! na tym wlasnie polega komuna j3ewropkowiecka!Poprzednia: Bolszewicka,czy hitlerowska,uzywala Konzentrazions lagern =GULAG,i mordowania milionow.Dzisiejsza jest cwansza wydoi i wyssie z zyciowych sokow =pieniedzy // pauperyzujac narody idiociat!Do tego jeszcze ma wielkie POparcie uzaleznieni od nich!he!he!he!
|