Strona główna forum   •  Rejestracja   •  Profil   •  Zaloguj się

Komentowany artykuł
Rowerzyści przyłapani na jeździe w stanie nietrzeźwości, mogą spodziewać się odebrania wszystkich uprawnień do prowadzenia pojazdów, w tym motocykli, samochodów osobowych i ciężarowych.

31.08.2007    autor: (mp)    więcej Czytaj więcej

Idź do strony: 1 | 2     « Poprzednia
Autor Wiadomość
magic

Ilość postów: 3

Wysłany: piątek, 28.09.2007 00:36
debilstwo moj znajomy wypil 2 piwa i prowadzil rower po chodniku mial 0.25 i mu zabrali prawko na rok. Przeciez to jest polski idiotyzm ze skrajnosci w skrajnosc!!! Tylko lapowkarstwo wzrasta policja ma wiecej okazji do zarobienia. Zeby mnie czasem ktos zzle nie zrozumial nie wsiadam po pijaku za kierownice i jestem za karaniem pijaczkow ale bez absurdalnych sytuacji i przepisow ktore daja mozliwosci "dorobienia" do pensji policjantowi
sebastian248

Ilość postów: 0

Wysłany: środa, 17.10.2007 13:03
aja mialem 1 promil wydychanym powietrzu prowadzilem taksamo rower chodnikiem imi wzieli prawko na 5 lat i pozbawienia wolnosci jednego roku w zawieszeniu na 2 lato TOJEST DOPIERO PIERDOLNIENTE PRAWO
ewa
Gość
Wysłany: czwartek, 15.12.2011 21:25
prawo powinno byc sprawiedliwe-pijani rowerzysci sa niebezpieczni ale karac ich powinnismy tak jak rowerzystow nie majacych prawa jazdy np. wysokimi grzywnami itp.....
ewa
Gość
Wysłany: czwartek, 05.01.2012 20:09
zabieramy prawo jazdy tylko dlatego ze je ma ?
Idź do strony: 1 | 2     « Poprzednia

Skocz do:
© 2000-2012 Polskapresse Sp. z o.o. Realizacja serwisu: Gratka Technologie Sp. z o.o.