Strona główna forum   •  Rejestracja   •  Profil   •  Zaloguj się

Komentowany artykuł
Obserwując ceny używanych samochodów łatwo zauważyć, że nawet pojazdy tej samej marki i modelu, w tym samym roku wyprodukowane mają różne ceny. Rozbieżności bywają bardo duże. Jak zatem ustalić rzeczywistą wartość samochodu?

14.07.2005    autor: Aureliusz Mikos    więcej Czytaj więcej

Idź do strony: 1 | 2     « Poprzednia
Autor Wiadomość
Liben
Gość
Wysłany: piątek, 22.07.2005 22:56
Co do AUTOPITOLA. To jest wielka ściema. Właśnie wróciłem z niemiec. Ten gość nie ma autohandlu tylko zbiera oferty z całych niemiec i potem odsyła. Ja przyjechałem do Essen po to żeby sie dowiedzieć że auto które mnie interesuje stoi 300 km wcześniej po drodze dojazdowej. Pozatym gość w niczym nie pomaga tylko kase zdziera.Uważajcie
fred
Gość
Wysłany: sobota, 23.07.2005 00:37
na naszych drogach alusy sa jak orzechy pod mlotkiem dostaja swoje i sie sypia na dziurach a zwykle zawsze morzna mlotkiem potraktowac i jusz sa cacy a zurzycie paliwa polega z reguly na umiejetnosciach kierowcy wiem bo te tematy sa mi znane
Zun
Gość
Wysłany: sobota, 23.07.2005 20:59
do fred'a : te tematy są Tobie napewno lepiej znane , niż ortografia , nie da sie tego ukryć. Co do aluminiowych felg. Dobierane z głową spełniają swoje funkcje nie przeszkadzając w jeżdzie i nie powodując zwiększonego zużycia paliwa i zawieszenia - z tym że żadko są dobierane z głową ... pozatem ich podstawową funkcją jest wygląd . Nie oszukujmy sie - nic nie ma tak wielkiego wplywu na wygląd samochodu jak felgi.
kalafior
Gość
Wysłany: niedziela, 24.07.2005 05:45
ic nie ma tak wielkiego wplywu na wygląd samochodu jak felgi.

Jak patrzę na nasze drogi, to odnoszę wrażenie, że jednak nie felgi mają największy wpływ na cenę tylko... czystość pojazdu.
Aż żal d..ę ściska, jak widzę piękną SLkę czy Jaga czy nawet moją ulubioną Primerę umorusane jak dzikie świnie. Jeśli kogoś stać na taki samochód to powinno go być stać również na częste jego mycie ;)
mamutek45
Gość
Wysłany: niedziela, 24.07.2005 16:52
zastanawiam się,czy ktoś mi odpisze na mój adres internetowy,ale zadam pytanie;warto samej sprowadzić 15 letnie Renault 5 Campus z przebiegiem 70 tys.km w b.dobrym stanie i zadbane,za 500 euro?Czy to mi się opłaca?Taka inwestycja? Prosze odpiszcie mi.

Ilość postów: 1
Moje auto:
RENAULT 19 dT
Wysłany: poniedziałek, 25.07.2005 12:29
R5 za 500euro, 15-letnie??? Pozłacane jest?

---
Kierowca, Z życzeniami szerokiej drogi!
Przedsiębiorca
Gość
Wysłany: środa, 27.07.2005 01:38
15lat i 70 tys km przebiegu, czyli ktoś kto go kupił w salonie był idiotą, i następny także, generalnie wszyscy go kupowali o oglądali ;-D
NAiwność ludzka nie zna granic

Ilość postów: 1
Moje auto:
RENAULT 19 dT
Wysłany: środa, 27.07.2005 14:30
z ta naiwnościa to bym nie przesadzał, osobiście widziałem kilka aut, własnie tych małych i najmniejszych, które mimo wieku kilkuastu lat miały udokumentowane przebiegi rzedu 60, 90 tysięcy. Udokumentowane, znaczy potwierdzone wpisami w książce serwisowej i wydrukami z badania TUV.

---
Kierowca, Z życzeniami szerokiej drogi!
szakal
Gość
Wysłany: środa, 27.07.2005 21:00
do ZUN'a

a kto Ciebie szkolił w zakresie ortografii???????????????
Idź do strony: 1 | 2     « Poprzednia

Skocz do:
© 2000-2012 Polskapresse Sp. z o.o. Realizacja serwisu: Gratka Technologie Sp. z o.o.