| Autor |
Wiadomość |
|
|
expert-eu
Ilość postów: 32
|
Wysłany: niedziela, 14.10.2007 21:51 |

|
|
Zachęcam wszystkich tych którzy otarli się o ASO do wypowiedzi na temat jak to wszystko działa ja wiem ale jest dużo takich co nie wiedzą i dla tego trzeba o tym mówić.
|
TAD1
Ilość postów: 294
|
Wysłany: wtorek, 07.10.2008 19:46 |

|
|
A działa to tak , że w niektórych ASO uczą się na samochodach klienta . Znam ze swojego doświadczenia. - Najlepiej kupić sobie niezawodne auto i samemu je doglądać .
|
roland
Ilość postów: 1
|
Wysłany: sobota, 31.10.2009 20:39 |

|
|
ASO Vip Auto w Konstancinie serwisuje Saaba, Dodge, Chrysler, Jeep.
Pojechałem do nich na przegląd auta przed zakupem. Powiedzieli, że wszystko jest ok, więc kupiłem samochód. Tydzień później padła automatyczna skrzynia biegów. Doprowadzenie auta do stanu używalności kosztowało mnie dodatkowo prawie 50% ceny samochodu. Nigdy nie straciłem tylu pieniędzy. Zdolni i profesjonalni mechanicy z ASO Vip Auto w Kontancinie nie sprawdzili na przeglądzie oleju w skrzyni biegów - miał kolor rdzy. Wystarczyło to sprawdzić i nie byłoby problemu - nie kupiłbym samochodu. Nie przyznają się do winy, twierdzą
|
opoka
Ilość postów: 49
|
Wysłany: środa, 19.05.2010 17:30 |

|
|
Polecić można chociażby Volvo na Pułąwskiej, zawsze jakieś akcje promocyjne na serwis jak trwająca 4+.
|
Barton
Ilość postów: 82
Moje auto: OPEL Astra
|
Wysłany: poniedziałek, 12.09.2011 20:28 |

|
|
Nie polecam ASO Opla we Wrocławiu
HORNET, Krzywoustego, wylot DK8 na Warszawę
Podawałem Panu: oznaczenia i numery części, nie był w stanie dobrać i znaleźć, twierdząc że nie ma w magazynach.
Za to u siebie w mieścinie w małym sklepiku załatwili w tydzień.
Innym razem podjechałem na diagnostykę, to usłyszałem, że bez względu na to, czy znajdą powód usterki czy nie, godzina kosztuje XXX pln.
--- www.astra-g-klub.pl
|
leyer
Ilość postów: 12
|
Wysłany: poniedziałek, 23.01.2012 13:05 |

|
|
Dla mnie najlepszy serwis Volvo to Karlik w Poznaniu. Zawsze oddaje tam auto. Nigdy nie poczułem się oszukany i naciągnięty w balon. Volvo oferuje ciekawe promocje i akcje serwisowe. Nie każdy korzysta z ASO, ale ci co to robią, wiedza, co mam na mysli.
|
bukimam
Ilość postów: 2
|
Wysłany: poniedziałek, 30.01.2012 09:46 |

|
|
Godnym polecenia serwisem jest Mitcar Z Warszawy. Moim zdaniem najlepszy warsztat Mitsubishi. Jestem ich stałym klientem. Pełen profesjonalizm:)
|
leyer
Ilość postów: 12
|
Wysłany: wtorek, 07.02.2012 14:20 |

|
|
Warto poczytać o aktualnościach na oficjalnej stronie Volvo, najnowsze propozycje rabatowe i ubezpieczeniowe.
|
k0l3c
Ilość postów: 3
|
Wysłany: piątek, 02.03.2012 13:22 |

|
|
GM Auto z Wrocławia, szybko, tanio, miło i porządnie. Wszystkich do nich odsyłam i są w szoku, że tak się da :D
Prezes widać dobrze dobierał kadrę.
Aha, robią blacharstwo, lakiernictwo, naprawy powypadkowe, mechanikę, komputery, opony i pomoc drogową.
Do wszystkiego mają dobry sprzęt i osobnego specjalistę, może to jest ich sekret..
|
ubil
Ilość postów: 7
|
Wysłany: wtorek, 17.04.2012 01:33 |

|
|
W Poznaniu warto zajechać, jak potrzeba naprawy z zakresu lakiernictwa lub blacharki, do warsztatu Serwis-Blacharski Korzystałem z ich usług w tamtym roku, gdy jakaś "słodka niewiasta" skasowała mi cały tył. Na szczęście nie było tak źle jak początkowo wyglądało, chociaż trochę roboty ekipa z serwisu miała. No ale dali radę i powiem, że efekty naprawdę niezłe :) Do dziś autko trzyma się super.
|