| Autor |
Wiadomość |
|
|
Gracjanos
Ilość postów: 0
|
Wysłany: poniedziałek, 12.12.2011 13:39 |

|
|
bronekc TY ...u tak ci powiem żaden ze mnie sprzedawca jakiś tam mag coś tam ... wie co poprostu też coś takiego chciałem zakupić pajacu jak jammer blue rider bo widziałem filmik na youtube ale generalnie nie kupuje nic co nie jest sprawdzone. A że nawet gazeta AUTO ŚWIAT sprawdzała na żywo także sobie poczytaj bo jest nagroda 1000 zł jak tym jammerem obalisz radar jakiś najprostszy rapid czy inny także mi tu nie pierdol.
|
Gracjanos
|
Wysłany: poniedziałek, 12.12.2011 13:43 |

|
|
najlepiej tu pisze "najnowsza technologia mikrofalowa!!!HE,HE (600zł)." smiech
przeczytajcie forum
http://antyradary.phi.pl/forum/viewtopic.php?t=1624
żaden w tym mój interes każdy zrobi jak uważa, nie moje 900 ani teraz jak piszesz 1060zł tylko wasze. Jak kupisz to nagraj filmik telefonem jak to działa na suszarkę to może mnie przekonasz jak na razie poczekam z zakupem.
|
Gracjanos
|
Wysłany: poniedziałek, 12.12.2011 14:20 |

|
|
madbo po prostu liczę na żetelną ocenę, może i to forum antyradary.phi.pl to firma która sprzedaje jakieś tam ...owe antyradary ja po prostu wpisałem w google jammer blue rider żeby się dowiedzieć czy na prawdę działa i wchodzę na te phi.pl i tam czytam i uzasadniają że jednak nie działa także jak może ktoś to jeszcze potwierdzić zrobić filmiki to może się skusze na ten produkt.
|
bronekc
|
Wysłany: wtorek, 13.12.2011 22:30 |

|
|
Gracjanos, nawet ślepy widzi że jesteś z tego portalu phi.pl.
Magnetyzery się skończyły, a teraz kończą się wam naiwniacy na wykrywacze radarów po 2-kola. Wkurzają was jammery , wasza sprawa.
Udajesz klienta na jammer, ale robisz to tak beznadziejnie że aż żal - to tylko wzbudza litość.
Nie obrażaj ludzi i nie używaj wulgarnych słów. Proponuje Ci wziąć się do uczciwej pracy. Czasy wykrywaczy radarow a tymbardziej magnetyzerów, dawno się skończyły, i nie jammery są temu winne ale wasza nieuczciwość i to że ludzie takich cwaniaczków jam ty wyczuwają na odległość.
|
konic
Ilość postów: 1
|
Wysłany: środa, 14.12.2011 22:06 |

|
|
Gracja..niewielu obchodzi twój problem. Właśnie niech ludzie zajrzą do tej krainy - ant...phi.pl...Jak sobie poczytają te prostackie teksty , te niby dowcipy...i zobaczą te wsiuńskie avatary!!!. Czy ty myślisz że jammery po 1600 kupują takie drobne cwaniaczki jak ty. To są ludzie z głową i bardzo szybko odzielają ziarno od plew (z phi.phi). To kupują ludzie z kasą i nikt nie poświęci swojego cennego czasu dla 1000zł ( jechać setki kilometrów, czas na testy, jadło itd.), nawet jak by to wypłacał bank PKO. Dodatkowo do was nikt nie przyjedzie bo boi się takich zbirów. Przeglądałem ( ciężko) to forum i pokazujecie np. pustego OXONA w środku, potem jego test że nie działa - to przecież oczywiste, samo pudełko z wyświetlaczem nie będzie działać. Póżniej test OXONA na ramer w paśmie Ka. Wniosek - nie dziala , oxon nie dzialał na pasmo Ka, na obudowie pisze na nalepce pasma X i K. Dalej test OXONA na radarze iskra - Wniosek nie działa. Tylko że iskra mierzy od 30km.h!!! nie pokaże 10km/h.
|
konic
|
Wysłany: środa, 14.12.2011 22:16 |

|
|
Link do instrukcji radaru Iskra.
http://www.micom.net.pl/iskra_manual.doc
I nawet gdyby Oxon miał pełny środek to by i tak nie wymusił 10km/h na iskrze . Tak niechlujne są te wasze pseudo testy i sfałszowane od końca do końca.
Niestety dla was Blue raider jest półprzezroczysty!!
Nie ma w sieci bardziej kłamliwego portalu o antyradarach. Nie chce być zlośliwym ale ostrzegam przed naciągaczami z Neo Magnetics pod szyldem antyradary.phi.pl.
|
Gracjanos
|
Wysłany: niedziela, 18.12.2011 16:30 |

|
|
bronekc ja pierwszy nie obrażałem tylko Ty od śmieciów wyzywałeś a naturalnie uwłacza to mojej godności bo nie jesteśmy na Ty. A że szukałem jakiegoś forum które sprawdzi jammera tego blue rider i że trafiłem na tą strone anty cos tam to tak wyszło i przeczytałem możliwe że sprzedają jakieś tam magnetyzery i wykrywacze radarów czy coś innego, mi tylko chodziło o żetelną ocenę, nie interesuje mnie to czym się ktoś zajmuje. Prześlij mi np twój test lub link i będę zadowolony i kupie blue ridera czemu nie.
|
konic
|
Wysłany: wtorek, 20.12.2011 00:21 |

|
|
Ja mam po prostu złą opinię o forum antyradary.phi.pl. Znam trochę temat jammerów od ludzi którzy je używają, ale nie interesuje się tym na tyle żeby robić jakieś testy itd. Jammera żadnego nie mam i nie zamierzam mieć. Szukaj w sieci.
|
zibibaron0894
|
Wysłany: poniedziałek, 26.12.2011 13:18 |

|
|
Jamery były, są i będą. Właśnie na tym forum o którym piszecie wprowadzają ludzi w błąd że nie ma jammerów, że kompletnie nie działają. Nie jest to prawda. Jamery są tylko obecnie zabronione w USA. Ale są pod ladą i w postaci klonów jak np w polsce Blue Raider. W polsce dziala on na zdecydowaną większość sprzętu policji i żadna krytyka nie zahamuje zapotrzebowania na jammery. W chwili obecnej najbardziej jammerów boją się firmy sprzedające w polsce fotoradary (przestarzałe) bo zagrażają one dobrej sprzedaży tych budek. To te firmy inspirują nagonkę na jammery.
|
gongo
Gość
|
Wysłany: piątek, 27.01.2012 09:48 |

|
|
Potwierdzam że jammer br jest super.
|
gongo
Gość
|
Wysłany: piątek, 27.01.2012 09:52 |

|
|
Cały ten portal phi.pl to oszuści i bandziory, gonili magnetyzery a teraz wykrywacze.
Ich wykrywacze są niesprzedawalne i się wkurzają.
|
anty-gracjanos
Gość
|
Wysłany: środa, 01.02.2012 19:17 |

|
|
ha.ha znów jakiś facecik z phi.pl ,albo z firmy goniącej tandetne fotoradary -moze policjant ??, udaje chcącego kupić jammer ale ma wątpliwości??? ha ha kule ognia. Z tymi jammerami to "władza" wtopiła tak jak z ACTA.
Jammery i pozamiatane z tym gnojem z ITD i SM.
|
antyradar
Gość
|
Wysłany: niedziela, 05.02.2012 23:22 |

|
|
Słuchajcie ci, co tak opluwają jammery micom, sprzedawali wykrywacze radarów chińskie Noxo, nawet podpisali jakąś umowe na wyłączność auuu,,- teraz bankrutują -- nazywają się revotech , czy jakoś www.antyradary.net.pl. Antyradary .phi. pl to te same syfy co oni.
|
wiking
Gość
|
Wysłany: poniedziałek, 12.03.2012 13:16 |

|
|
Napisze tyle kupiłem sprawdziłem i działa............Warto ,i pewne jest ,że nie wyrzucił bym 1260 zł w błoto. Mimo ,że mam jammera z przystawką i tak używam CB. Pozdrawiam
|
artek33
 Ilość postów: 9
Moje auto: VOLVO
|
Wysłany: środa, 14.03.2012 15:02 |

|
|
powinny zostać zalegalizowane
|