| Autor |
Wiadomość |
|
|
kuba36
Ilość postów: 0
|
Wysłany: wtorek, 30.10.2007 22:15 |

|
|
Ja posiadam " antyradar spowalniacz" z firmy micom.net i nie boje się radarów i fotoradarów. Mierzą one zmniejszoną predkość mojego samochodu. To działa !!!!
- najnowsza technologia mikrofalowa!!!HE,HE (600zł).
|
kuba36
|
Wysłany: wtorek, 27.11.2007 18:34 |

|
|
Jammery to najlepsza ochrona. Kierowcy w mojej firmie już się wyposażyli w te jammery. Dziwie się że jeszcze o tym cicho. Najbardziej zabawne są komentarze o tych jammerach na roznych "forach" internetowych. Domorośli handlarze nieskutecznymi wykrywaczami są przerażeni i wymyślają historie niestej ziemi. Polecam jammery i antyradary z micom.net ja już na nich zarobiłem.
|
arek73
|
Wysłany: wtorek, 24.03.2009 19:18 |

|
|
Teraz jest coraz wiecej fotoradarów i suszarek. Bez dodatkowego sprzętu zaraz zabiorą ci prawko. Warto mieć wykrywacz lub najlepiej zakłócacz radarów. Mój brat ma jammer MICOMNET i mu się sprawdza. Jammer jest jedyną ochroną przed suszarkami, CB jest za bardzo męczące, trudno słuchać tego gadania ciągle. Można wówczas jeżdzić dość swobodnie. Zgodnie z polskim prawem zakłócacze są tak samo traktowane jak wykrywacze , więc nie ma żadnych obaw przed ich urzywaniem. Zakłócacze radarów są jednak lepsze i skuteczniejsze od wykrywaczy.
|
furious
|
Wysłany: środa, 17.06.2009 12:19 |

|
|
akwizytorzy wynocha stąd!!!! Wcale nie widac ze Ci płaca za zachwalanie jammer'a, żenada... ;/
Nie wiem po co wydawac 600pln, skoro wystarczy wydac 299pln i mieć zaje... sprzęt, który ostrzeze Cie nie tylko przed fotoradarami (co ważne tylko tymi aktywnymi), patrolem, tez tym nieoznakowanym, korkiem czy nawet wypadkiem. Sam używam od 2 miesięcy i polecam wszystkim, bo sparwdza sie w 100%.
Urządzenie nazywa się Yanosik, można kupić na allegro (ja tam własnie kupiłem) albo w ich sklepie internetowym.
|
ArtuGrad
|
Wysłany: sobota, 28.11.2009 14:59 |

|
|
Jammer, o którym piszesz to śmieć, który nie działa ani na najprostsze radary po kilkadziesiąt dolców, ani tym bardziej na prawdziwe radary policyjne.
Spowalniacz to kompletny szajs!
Sprawdźcie jak działa to wasze "cudo":
http://antyradary.phi.pl/forum/viewtopic.php?t=1624
|
guru7
Ilość postów: 1
|
Wysłany: sobota, 25.06.2011 23:48 |

|
|
Widzę że jamery strasznie wkurzają ludzi którzy na nich tracą.
Handlarze nieskutecznymi wykrywaczami i "yanosikami" - co wykrywają nieoznakowane samochody dobre dla naiwnych.
Posiadam spowalniacz jammer oxon i mój super działa. Po zakupie sprawdzałem z policją (teść) i działał na
na rapidy, iskrę i fotoradar zurad bo do nich miałem dostęp. Opinia poprzednia krytykująca jest
nieprawdziwa , to jest konkurencja.
Jeszcze raz polecam wszystkim 880zł - OXON, MICOM.NET,MICOM, teraz już jest nowy model, ja kupiłem
przeszło rok temu.
|
mumin1
Ilość postów: 2
|
Wysłany: wtorek, 28.06.2011 10:44 |

|
|
Oczywiście że najlepszy jest Jammer, potem CB, potem wykrywacz radarów ale coraz mniej. Janosiki i inne bzdety są totalnie nieprzydatne. Ja też mam jammer spowalniacz z micom, z przystawką na lasery. Odradzam zakup na allegro 1500zł. w firmie bezpośrednio ok 900zl. i jest spokuj z mandatami i można jeździć rozsądnie.
|
ark
|
Wysłany: wtorek, 05.07.2011 16:56 |

|
|
Polecam jammer micom, i jazda....
|
GwarotT
Ilość postów: 8
|
Wysłany: piątek, 18.11.2011 10:49 |

|
|
A jest jakaś instrukcja działania tych urządzeń?
|
konic
|
Wysłany: niedziela, 20.11.2011 18:15 |

|
|
Ci co krytykują jammery to sprzedawcy magnetyzerów i teraz tz. wypasionych wykrywaczy radarów.
Gawrot o instrukcję poproś jakiegoś sprzedawcę Blue Raidera.
Wiadomość edytowana przez moderatora
|
Gracjanos
|
Wysłany: czwartek, 08.12.2011 11:14 |

|
|
Właśnie Panowie żenada. Też miałem kupić ten cały Blue Raidera Jammer MICOM.NET ale cóż obejrzałem filmiki jak testują na Rapid i innych ISKRA i tak dalej i bieda, także nie przewiduje że NIE przyjdzie wam list od bardzo drogiego fotografa. Nawet oferują na jednym portalu osobie która zademonstruje działanie i obali te radary i fotoradary dają 1000 zł. :)
http://antyradary.phi.pl/forum/viewtopic.php?t=1624
Także jakiś tam OXON teraz zmiana nazwy na Blue Raider Jammer ze stronki MICOM.NET to jedno oszustwo. Z gazety auto świat też to testowali bo 1000 zł na drodze nie leży i LIPA przez duzeL
|
Gracjanos
|
Wysłany: czwartek, 08.12.2011 11:21 |

|
|
Ogólnie to mnie to wali czy ktoś kupi czy nie to najlepiej prześledzić google czy już tego nie kupił. Ja właśnie tak zrobiłem najpierw google opinie testy itd, działa kupuje a tak bym wywalił 1000 zł na bezużyteczne cacko. Musze poszukać jakiegoś działającego jammera, tylko jak widzę te działające to ok 5 tys zł, dlatego jak na razie pozostaje CB i navigon z aktualnymi mapami radarów. Także przeczytałem to 21 stronic na http://antyradary.phi.pl wczoraj i dało do mózgownicy nie kupuj. Ziomek sprzedawał na alledrogo i nie stety dużo nie zadowolonych i teraz tylko ze swojej stronki.
|
madbo
|
Wysłany: piątek, 09.12.2011 21:16 |

|
|
Gracjanos, przecież od razu widać że jesteś sprzedawcą antyradarów od tych maneli z phi.pl. Cały portal phi.pl jest własnością firmy Neomagnetics. Wystarczy wpisać w gogle phi.pl. Firma Neomagnetics zajmowała się i jeszcze zajmuje magnetyzerami paliwa, jak załatwił ich Brzeziński to przerzucili się na antyradary i to drogie!!! Warto zobaczyć na Youtubie jak fajnie działa Blue Raider.
Nie dajcie się oszukać temu gracj...Firma Motosoft która umieszcza jammery Blue Raider na Allegro nie ma żadnych minusów. Na jammer Blue Raidera u producenta w micom.net trzeba czekać miesiąć!!!
|
madbo
|
Wysłany: piątek, 09.12.2011 21:24 |

|
|
Znam sprawę dokładnie bo mnie interesuje. Polecam dokładnie poczytać w sieci. Jammery krytykują tylko małe charaktery z phi.pl oraż AŚ.
Nie ma krytyki ze strony kierowców. Na allegro żadnych minusów!!
Na stronie producenta micom.net.pl zauważyłem że cena już 1060zł, tydzień temu było 960zł. Każdy może ocenić, widać na Youtube, wystarczy wpisać " jammer Blue Raider"
|
bronekc
|
Wysłany: piątek, 09.12.2011 21:37 |

|
|
Madbo masz 100% racji ten Gracjanos to śmieć z antyradary.phi.pl.
Wystarczy zobaczyć proil - zarejestrowł się 08.12.11 i od razu wypisał te swoje żałosne wypociny.
Przez lata phi.pl naciągali ludzi na magnetyzery ,gdy teraz się skończyło próbują wciskać wypasione antyradary. Neomagnetics - magnetyzery a teraz phi.pl he,he. Wciskają ciemnotę. Jamery są i będą nawet jak ich zabroni policja pod wielką karą.
|