| Autor |
Wiadomość |
|
|
Karolina
Ilość postów: 0
|
Wysłany: czwartek, 13.03.2008 18:58 |

|
|
Twoje teksty wygrywają:)
|
AdamM71
Ilość postów: 3
|
Wysłany: sobota, 15.03.2008 00:38 |

|
|
Cześć Tylik sam się przyznałeś Oczywiście w Polsce też są takie drogi, ale trzeba przyznać, że tak naprawdę, to dopiero teraz zaczęły być one budowane.
Pytałeś mnie gdzie ? W całej Polsce, ale fakt jest ich mało. Co do kultury jazdy polskich kierowców to podzielam twoje zdanie. 3-maj się i napisz czasem na GG.
|
Karolina
|
Wysłany: sobota, 15.03.2008 22:01 |

|
|
Łukaszu artykuły są rewelacyjne:)Podziwiam Cię, że masz ochote pisać i w dodatku tak wyczerpująco. I tu gromkie brava z wyrazami szacunku i poważania;) Miło się czyta i jak to mówisz "do przeczytania" na bank
Nie pozdrawiam =)
|
Kamilos6293
|
Wysłany: środa, 19.03.2008 21:10 |

|
|
Witam! Kolejny doskonały artykuł. Oby tak dalej. Pozdrawiam fana Friends'ów dobrze wiedzieć że jest nas więcej!!!
|
Kamilos6293
|
Wysłany: niedziela, 23.03.2008 21:03 |

|
|
Eh to audi S8 miodzio!!!
|
Karolina
|
Wysłany: niedziela, 23.03.2008 22:55 |

|
|
Miodzio jak każde AUDI
|
tylik1
Ilość postów: 64
|
Wysłany: środa, 26.03.2008 17:53 |

|
|
Hmmm... S8? Miodzio? No niby tak, ale przecież jest to auto na leniwcu (automacie). No niby jest tryb Tiptronic, ale... blah...
Poza tym, prawie 2 tony masy, prawie 1.9 metra szerokości i ponad 5 metrów długości... za duży kloc jak dla mnie :/
A co jest dla mnie zapytacie?
RS4 B5. I wszystko jasne :)
|
garlic89
Ilość postów: 13
|
Wysłany: poniedziałek, 16.02.2009 10:31 |

|
|
Taki kloc, to najlepiej dla niewiast, niech się poczują bezpiecznie a do tego jeszcze automat…poezja!
|
Wieryg
Ilość postów: 64
|
Wysłany: piątek, 20.02.2009 13:13 |

|
|
Bubel szwanzki - jak kazde audi- ludowa tandeta szwanzka!A trasa 700km ?? to wycieczka w las wokol domu - w/g ameryckich dystansow!bzdzicie volxdeuczny palanciku dycht dla takich vhulnych Karolek=tow. swanzolubni!!he!he!mam takmiego * wstyd sie przyznac) palanta komuszego+ Volksdeucha ,ktory nadaje te same texty z chwalba bublostwa szwanzkiego= to co jak wiadamo na swiecie jest najgorsza tandeta = VW_Audi/jest przez idiociatka wychwalane ..???Ot poilaszkowiecka wiedza !!he!he! Du dume polniche Vhul!!jak mawiaja na takich glosno tow zza rzeczki!
|