| Autor |
Wiadomość |
|
|
Alicja0
Ilość postów: 0
|
Wysłany: piątek, 28.03.2008 20:05 |

|
|
Szkoda, że o tym nie wiedziałam, jak facet wjechał w mój samochód (zaparkowany!) i choć owszem, miałam potem kasę z jego OC, to zanim warsztat mi naprawił szkodę, musiałam jeździć taxi, bo taką mam niestety trasę :(( Wydałam forsę, którą mogłam - przynajmniej potencjalnie, uzyskać z OC. Ciekawe czy w praktyce udałoby się zrealizować to co przedstawia ten artykuł?
|
Ilość postów:
|
Wysłany: poniedziałek, 31.03.2008 07:37 |

|
|
Nie jest to chyba takie proste. Najważniejsze jest uargumentowanie że samochód jest niezbędny.
Mi PZU nie chce oddać za bilety komunikacji miejskiej z której korzystałem w czasie kiedy samochód był w naprawie.
|
ofir
Ilość postów: 19
|
Wysłany: piątek, 22.04.2011 10:57 |

|
|
Na szczęście są firmy które się tym zajmują (najlepiej iść do jakieś dużej wypożyczalni np. SIXT) wtedy nie trzeba samemu tłumaczyć Towarzystwu po co był nam samochód.. :) Oni robią to za nas. A my jako Poszkodowani dostajemy autko za darmo :)
|
marek
Gość
|
Wysłany: sobota, 21.01.2012 17:48 |

|
|
ja w Olsztynie, wypozyczyłem auto z Firmy AutoOC, która sama ściągał od ubezpieczyciela opłate za wynajem. Jak ktoś potrzebuje podaje numer: 789-52-53-04.
|
Maciej
Gość
|
Wysłany: sobota, 04.02.2012 13:08 |

|
|
W województwie lubuskim można dostać takie auto od Gorzowskiego Centrum Odszkodowań. Też auto jest za darmo a oni później odzyskują kasę od ubezpieczyciela (więc nie trzeba się o nic martwić). Telefon do nich to 694 093 417
|