Strona główna forum   •  Rejestracja   •  Profil   •  Zaloguj się

Komentowany artykuł
Jest to mój pierwszy artykuł, ale wynikający z tego co się dzieje na naszych drogach. Po przeczytaniu, proszę o wyrażenie własnych opini na tem temat.

03.04.2008    więcej Czytaj więcej

Idź do strony: 1 | 2 | 3     « Poprzednia
Autor Wiadomość
mczwa

Ilość postów: 0

Wysłany: środa, 29.07.2009 19:47
całe szczęście że dodałaś że nie wszyscy
kajttek

Ilość postów: 0

Wysłany: poniedziałek, 31.10.2011 09:42
Ta, jasne 110Km/h i kilkanaście ton... Puknij sie w głowę zanim coś powiesz. Słyszałeś o tacho i kagańcach?
Szpyroll

Ilość postów: 18

Wysłany: wtorek, 08.11.2011 11:30
Ale to nie chodzi nawet o szybkość TIRów - TIRY są wielkie, robią huk, jadą czasem po przekątnej - i jak takiego wyprzedzasz to masz pietra totalnego. Przypomniał mi się ten film Spilberga Pojedynek na szosie :) Tam własnie jak takeigo widać na szosie to już mozna mieć nerwy :)))
Marekx

Ilość postów: 45

Wysłany: czwartek, 17.11.2011 10:50
zgadzam się z zalozycielem tematu, ze najgorzej to jezdza przedstawiciele firm, jednak tiry na trasach tez daja rowno popalic, wyprzedzaja po kilka innych tirow, pod gorke i na podwojnej ciaglej. Czasem sie zastanawiam skad oni maja taki brak rozumu, mysle ze jest to spodowodowane tym ze sa wieksi od osobowek i nie musza sie niczego bac. Niby zawodowi kierowcy, a rozwagi nic nie maja.
motor56

Ilość postów: 8

Wysłany: piątek, 25.11.2011 16:32
Bo myślenie kierowcy TIRa jest takie - jestem duży i nikt mi nie podskoczy. Potem widać to w statystykach wypadków.
termi2468

Ilość postów: 5

Wysłany: wtorek, 22.05.2012 10:25
Popieram tiry i przedstawiciele handlowi to 2 najgorsze rzeczy na drodze. Z kwiatków ostatnio widzianych przeze mnie
Przejście dla pieszych z wysepką zatrzymuję się żeby przepuścić ludzi tir mnie wyprzedza na podwójnej ciągłej na przejściu dla pieszych po złej stronie wysepki a co ma czekać.
Idź do strony: 1 | 2 | 3     « Poprzednia

Skocz do:
© 2000-2012 Polskapresse Sp. z o.o. Realizacja serwisu: Gratka Technologie Sp. z o.o.