Strona główna forum   •  Rejestracja   •  Profil   •  Zaloguj się

Autor Wiadomość
RaaD

Ilość postów: 2

Wysłany: piątek, 17.10.2008 14:21
Witam
Chciałbym kupić samochód rodzinny, kombi do 40.000zł, silnik diesla, 3-4 latek, ze stosunkowo niewielkim przebiegiem, najlepiej zarejestrowany w Polsce
Na oku mam tą Astre:
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C6413766

Co polecacie?
radzio0001

Ilość postów: 76

Wysłany: piątek, 17.10.2008 14:37
przede wszystkim to odsyłam do dzialu kupowanie samochodu uzywanego:) a nawiazujac do twojego pytania to : link nie dziala, a jesli chodzi o aste, jest to dobre auto tylko jezdzi ich tylepo drogach ze juz patrzec nie moge :P sam smigam primera p12 coprawda HB ale kombi tez jest fajna polecam ją gorąco
RaaD

Wysłany: piątek, 17.10.2008 14:54
oops faktycznie zły dział

Oferta wycofana z otomoto, dziś rano jeszcze była

piotrtdi

Ilość postów: 146

Wysłany: piątek, 17.10.2008 16:34
Skoda Octavia TDi jak ma byc rodzinne to musi miec spory bagażnik, ostatnio widziałem wiele interesujacych ofert sprzedaży; ewentualnie Passat B6 czy Audi A4 B7 tez TDI
matan

Ilość postów: 5

Wysłany: piątek, 31.10.2008 00:04
Jezdziłem nową Skodą Octawią również nowym WV Caddy itp....tragedia...wszystkie dziury idą w kręgosłup...może przesadzam ale na co dzień jeżdzę Citroenem XM (miałem kilkanascie aut w tym cztery XM bo zawsze do nich wracałem) i potem siadając w niemieckie itp produkty byłem załamany a ci którzy nigdy nie jezdzili czymś typu XM to zawsze bedą chwalić niemieckie prod...polecam tanie rodzinne auto Xsara Picasso z silnikiem diesla 1,6 - 110 KM rewelacja pali 5l bardzo dynamiczny duzo miejsca dla rodziny super komfort duzy bagażnik i niedrogi !chyba że znajdziez w bdb stanie XM kombi 2.1 TDI- BAJKA
TAD1

Ilość postów: 294
CHEVROLET
Wysłany: środa, 07.01.2009 15:42
"Matan" , co do komfortu jazdy. To francuskie auta zawsze były najbardziej komfortowe w Europie ! Poczynając od modelu , bodajże "CV 2" . - Brzydki, a super komfortowy. - Ja również cenię komfort i wygodę . Natomiast nie toleruję twardych samochodów. Przypominają mi stare , twarde samochody z przed lat . W czasie jazdy wszystkie plomby wylatują !
fotka

Wysłany: wtorek, 28.07.2009 13:04
Miałem Cytryne jak i Peugota. komfort jazdy jest duży ale nikt mi nie powie, że zrbi na zawieszeniu wiecej niz 120tys w Polsce rzecz jasna..
Dlatego auta miemieckie mają większe uznanie na Nich można wyciągnąć nawet i 160tyś km.
Alkomaty

Ilość postów: 10

Wysłany: czwartek, 08.10.2009 11:13
A ja jestem zdania ze za 40tys bardzo fajnym rodzinnym samochodem bedzie Octavia lub passat kombi. CZesci dostepne i w miare tanie.

---
Dystrybutor Alkomatów - Alkomaty.net.pl

Skocz do:
© 2000-2012 Polskapresse Sp. z o.o. Realizacja serwisu: Gratka Technologie Sp. z o.o.